Emmely Brand Logo

Little Beloved Academy

Jouw reis naar het creëren van een Little Beloved Video van jouw kindje, geleid door een filmmaker. Leer inspirerende beelden creëren, verhalen vertellen en liefdevolle herinneringen vastleggen – alles met behulp van je mobiele telefoon of camera.

Lancering oktober 2023.

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwe aanbod? Meld je dan aan voor updates via de onderstaande knop. 

Campaign videos for KIDS brands

Als professioneel filmmaker creër ik video content voor merken als Little Dutch, Noppies, Meycobaby, Difrax, Bootstock, Nubikk, Like Flo, Hippe Geboortekaartjes.

In mijn video’s richt ik mij op het vertellen van visuele verhalen. Mijn doel is om intuïtief en oprecht de essentie van jouw merk vast te leggen. Ik vertaal de unieke producten van jouw merk en de waarde ervan – hoe het het leven van anderen verrijkt – naar inspirerende en boeiende video’s. Video’s die opvallen en die de collectie tot leven brengt, Zichtbaar én voelbaar. 

Meet me @ we are pregnant event (6-8 October 2023)

Als professioneel filmmaker creëer ik inspirerende campagnevideo's voor kindermerken.

Mijn naam is Emmely. Ik ben een conceptueel denker, een moeder en een creatieve videograaf met een sterke affiniteit voor inspirerende visuele verhalen. In mijn werk maak ik gebruik van storytelling technieken om de momenten vast te leggen die de essentie van jouw merk overbrengen en subtiele schoonheid onthullen.

Na het behalen van mijn Bachelor of Arts aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, Nederland, ben ik gaan samenwerken met merken die een sterke esthetiek hebben en met inspirerende ondernemers.

Naast deze mooie opdrachten koester ik nog een droom, een little beloved video voor elk kind. Daarom zal ik tijdens het We Are Pregnant Event mijn nieuwe aanbod onthullen; de “Little Beloved Academy”. 

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwe aanbod? Meld je dan aan voor updates via de onderstaande knop. 

Aanmelden Nieuwsbrief Little Beloved Academy

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelen met betrekking op de Little Beloved Academy? Meld je dan via de onderstaand formulier.